27 september – Kustjagaren utmaning antagen för 2014

Lindy Hop Karlskrona

Vi har idag lanserat Lindy Hop Karlskrona på facebook: https://www.facebook.com/LindyHopKarlskrona. Klicka på länken och tryck sen på Gilla / Like för att hålla dig uppdaterad med allt som händer. Vi har en spännande kurs iochmed Lindy Hop Special som pågår i 7 tillfällen till. Vi har även två vanliga swingbalunser (oktober och november) och därefter har vi Karlskrona December Swing med lindy hop workshop över två dagar, två tillhörande swingbalunser och en tedans så som det ser ut just nu.

Lindy Hop Karlskrona postningar med tillhörande events kan du bland annat hitta här: https://www.futureintel.com/lindy-hop/lindy-hop-karlskrona/

Kustjagaren

Idag anmälde jag och en kompis mig till Kustjagaren, en swim and run tävling.

Tävlingen utgår från Torhamns udde och avslutas inne på Trossö i Karlskrona och längs vägen blir det löpning och simning om vartannat. Då detta är mitt första lopp av den typen och längre än vad jag någonsin sprungit tidigare så ska det bli riktigt spännande.

Total löpsträcka är 26000m, dvs 2.6mil. Total simsträcka är 4440m, dvs 4.44km. Som jämförelse så har jag sprungit halvmaratondistansen (21000m/2.1mil) vid tre tillfällen. Tror jag har simmat 2km eller 3km vid ett och samma tillfälle i simbassängen.. Så det blir en rejäl utmaning att kombinera allt i en mix och på en och samma gång.

Läs mer om tävlingen här: http://www.kustjagaren.se/banan/

Nu blir det alltså att komma i form på alla sätt och vis. Kost och motion måste komma på plats :). Tips på träning och utrustning mottages tacksamt.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *