2014-04-19 Vågen är elak, Herräng film competition några dagar till

Vikt och komma i form

Vågen är elak, 89.8 kg visade den igår. Kanske iofs inte vågen som är elak utan jag själv som väljer att stoppa i mig onödigt godis (för visst finns det nödvändigt godis!), snabbmat och Coca Cola. Grymt onödigt när jag egentligen vill ner ca 10 kg och komma iform inför Kustjagaren som är i slutet av juni.

Har börjat ut och promenera lite extra iaf. Idag tänkte jag ta en långrunda och springa hem till mor och far för att sen äta påskmat.

Lite hjälp från er önskas 🙂

  • Nästa gång ni ser mig i affären, bion, jobbet eller hemma och jag tar den där extra portionen, läsken, kakan, godiset; vänligen påminn mig då om Kustjagaren…
  • Rösta på vår film (se nedan), det ger mig en veckas underbart härligt träningsläger i sommar 🙂

Lite hjälp från mig själv önskas också:

  • Ät bättre mat, inte lika stora portioner, mindre snabbmat, ingen Coca Cola!
  • Ät mindre/inget godis!
  • Motionera mera, öka graden vardagsmotion

Herräng Film Competition och Lindy Hop

Filmtävlingen som jag och Mattias pågår ytterligare några dagar och vi ligger sisådär fem röster efter ledaren för tillfället. För att rösta behöver du vara inloggad på gmail / youtube och sen trycka på tummen upp/gilla knappen under filmens titel.

Filmen hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=LD8UUJSEOtM&feature=youtu.be

En annan rolig sak som hände nyligen var att jag och Hanna var med i radio och pratade om lindy hop, jazz och shim-sham, bara en dag innan vår shim-sham workshop och swingbaluns. Grymt bra timing. Klippet går att höra några dagar till på: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/350748?programid=3629 11 april Eftermiddagen Sveriges Radio Blekinge P4. Vår medverkan är 2:05:15 till 2:16:20 in i programmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *