Hjalm igen, ganska väntat, middag ute ikväll

Idag hade man gått upp igen så vikten låg på 86.1 (upp 0.6kg jämfört med igår morse). Detta var ganska väntat iochmed utsvävningarna igårkväll (och ingen träning). Frukosten bestod idag av en fralla med ost och skinka och till lunch en blåbärsvaniljmilkshake.

Blåbärsvaniljmilkshake

Blåbärsvaniljmilkshake

På kvällen blev det middag på Harrys med 3 kompisar, mycket trevligt och gott. Träffade även på andra kompisar som vi sen stack hem till. De stackarna hade fastnat i hissen i 20-30 minuter. Jag försökte muntra upp dem med hiss-skämt via SMS men det gick nog inte så bra.

Oxfile

Oxfile

En god nyhet idag förresten; Bates Battaglia är klar för KHK!!!

 

2 thoughts on “Hjalm igen, ganska väntat, middag ute ikväll

  1. Ja sitta i hiss var inte så kul, men skoj att ni och alla de andra kom igår och hängde hos oss. Och kul att det går bra för dig, det syntes verkligen igår att du gått ner. 🙂 keep up the godo work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *