Osolean

En av de två produkterna som jag började använda 2011-10-19 heter Osolean och jag försöker tänka på Osolean-planen i min diet. Jag har även gjort noteringar som kan hjälpa mig i min viktnedgång (detta började jag med efter min USA-resa, 2011-10-03).

Sedan dess för jag noggrann viktdagbok varje dag (de fyra måtten jag får av vågen), kostdagbok (frukost, lunch, middag, mellanmål), träningsdagbok (dans, volleyboll, badminton, löpning, NEAT, styrketräning). NEAT var ett begrepp jag stötte på i samband med insamlandet av noteringar som skulle hjälpa mig. Att jag går en omväg till jobbet klassar jag som NEAT-W (W för walk). NEAT står för Non Exercise Activity Thermogenesis). Mitt mål är därför att förändra mitt kalori-intag så att det är lägre än vad det var innan jag började samt att jag har en högre förbränning till följd av träning och icke-träning jämfört med tidigare.

Som ett led i detta sökte jag förutom artiklar även efter produkter som skulle kunna vara värda att testa. I samband med det hittade jag Osolean.

Osolean är ett proteinhaltigt pulver som supplement till en energifattig kost, i samband med viktminskning. Två gånger om dagen blandar jag två mått (12.2g) i 25cl vatten (går att blanda ut i mat, kaffe, juice också om man vill). Bäst resultat ska man få om man tar detta 20 minuter innan själva måltiden och detta försöker jag köra på varje morgon och även vissa luncher/middagar.

Innehållsmässigt så ger en dagsportion (24.4g) följande
Energi: 90kcal
Protein: 20g
Kalcium: 450mg
(och lite annat såklart).

Jag är nu inne på min tredje burk a 366g (typ 1.5månad har jag använt det).

Hör gärna av dig om du vill veta mer och om du vill testa det.

One thought on “Osolean

  1. Pingback: 14 dec, 80.6kg, lite badminton, KHK, pushups | FutureIntel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *