Städning och indisk mat – Butter Chicken samt styrketräning på Lokomotion

Imorse stod vågen på 84.5 (upp 0.4kg jämfört med igår).

Dagen har tillbringats med städning följt av indisk mat med granntjejen. Idag hade vi kommit fram till att prova Butter Chicken. En ganska matig rätt med god smak.

Butter Chicken

Butter Chicken

Därefter blev det Lokomotion för att köra ett träningspass med grannflickorna som lurat med mig. Tydligen tycker jag inte det är lika logiskt som alla andra när det gäller åt vilket håll man ska springa / steppa eller vad det heter på den där maskinen med jättetrampor. De andra två tyckte det var kul iaf… Efter en av övningarna som jag gjorde 20 av så kändes det som det gör när man vaknar en natt i Herräng och man har krampkänning i baksidan av låren, superskönt :). Får försöka ta mig dit fler gånger och försöka lära mig hur man ska använda de olika maskinerna…

Kanske blir en uppdatering av detta senare ikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *