Måndag… lite jogging en kort runda på kvällen

Imorse stod vågen på 83.2kg (ner 0.3kg jämfört med igår).

Frukosten bestod av protein-vatten, 3 knäckebröd med smör och keso (chipotle/chili) 25cl festis päron. På lunchen var jag hemma och gjorde en chokladshake med lättmjölk och frusna hallon och björnbär och solrosfrön. 20 gr lindt choklad. På kvällen blev det proteinvatten, pytt i panna, 2 stekta ägg, ketchup. Då var kl 20.15, dvs alldeles för sent… Jobbade lite väl länge idag nämligen.

Begav mig sen ut på löpning 2.85km på tiden 14:16, dvs 5:01 min/km. Jag började springa kl 20:43, lite nära inpå maten och man känner sig nog inte helt ok efter helgen än. Jag höll uppe medeltempot iaf.

Därefter gjorde jag en portion turboglass (halv burk kesella vanilj, ett gäng mandlar, frusna hallon=stor tallrik). NOT: låt kesellan tina innan den mixas… Blev inte så bra som när Karla gjorde den.

La förresten in en ny beställning på hälsokostprodukterna jag använt sen 19 oktober då den första batchen börjar ta slut.

One thought on “Måndag… lite jogging en kort runda på kvällen

  1. Hihi turboglass en kommande favvis! Jag hade inte hunnit frysa min helt, så jag mixade först sen en stund i frys. Det kanske var det som var hemligheten. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *