Lindy Hop kväll, Hj (82.8kg), onsdagsfika

Imorse stod vågen på 82.8kg (ner 0.2 kg jämfört med igår) så idag är första gången sedan brorsan gifte sig som jag är under 83 kg :).

Frukosten var av standardkaraktär: protein-vatten samt 3 knäckebröd med smör och keso (chipotle/chili) med te därtill.

På lunchen blev det en kebabrulle från pastavagnen.

På onsdagsfikan blev det: chokladmousse, citronfromage, jordgubb-passion-mango-mousse och på det en liten genomgång av jobbrelaterade saker, nyttigt och gott :). Ni får gissa vilket som var vad….

Citronfromage, chokladmousse, jordgubb-passion-mango mousse

Citronfromage, chokladmousse, jordgubb-passion-mango mousse

Just nu håller jag på att laga middag (jag har druckit proteinvatten också 🙂 ): bulgur, 8 köttbullar, 2 cheddar-jalapeno-zappers.

På kvällen blev det lindy hop uppvisningsträning :). Vi övade på Californiaslingan och vissa delar sitter OK medan andra inte lika bra, typ tango-segmentet, slip-slop och vissa övergångar… Men men, det är kul att öva, och övning ger färdighet.

Samtidigt spelade KHK borta-match mot KRIF (Kallinge-Ronneby)… Otroligt viktig match men det är superskoj att dansa också… Och jag vet några tjejer som inte hade blivit nådiga mot mig om jag skippat dansen för hockey ikväll :). Matchen slutade 2-2 efter full tid (2 mål av Bates Battaglia!). Dock så avgjorde KRIF i förlängningen så slutresultatet blev 3-2 till KRIF :(.

Tur det är hockey igen på fredag. Någon som är sugen på att hänga på?

Hmm 20 år sedan Freddie Mercury (Queen) gick bort.

2 thoughts on “Lindy Hop kväll, Hj (82.8kg), onsdagsfika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *