12 februari, 80.9kg, dagen efter kvällen före

Idag stod vågen på 80.9kg (dvs upp 1 kg jämfört med igår). Igår var det fest med massa dricka samt jag har ätit onyttigt två dagar i rad… Dags att skärpa till sig nu, ny vecka nya tag.

En positiv nyhet är att jag anmält mig till Advanced Aerials workshop i Malmö i Mars 2012. Ska bli skoj. Borde därmed fokusera på styrka och core så att man får en så säker hållning och stabilitet inför de övningarna som möjligt. Speciellt den sista övningen i klippet nedan vore nice att lära sig 🙂

AB-testet slut

Den andra delen av mitt AB-test, denna gången en vecka utan Skyr är slut. Den 5 februari vägde jag 78.9kg och den 12 februari vägde jag 80.9kg, dvs en uppgång på 2 kg samt en muskelförsämring med 0.4 enheter. Dock var det som sagt fest och dålig kosthållning i övrigt under veckan så man ska kanske inte dra alltför stora slutsatser… Dock tror jag att det är lättare att hålla sig inom bättre kostramar med Skyr än utan. Så därför köpte jag 4 Skyr idag och tänker börja använda dem igen.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, nyponsoppa med skorpor

Lunch: Marinerad kycklingfile med potatisgratäng

Middag: Pasta med köttfärssås och kronärtskocka

pasta med köttfärssås och kronärtskocka

pasta med köttfärssås och kronärtskocka

Övrigt: Halv muffins, 3 pepparkakor, Skyr Hallon-granatäpple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *