14 februari, 79.1kg, volleyboll, lindy hop

Idag stod vågen på 79.1kg (ner 0.8 kg jämfört med igår). Muskelvärdet har också återgått till 42.5 nu.

Motion

volleyboll 90 minuter. En bra övning med fyra på var sida med gratisboll, de bakre lyfter bollen till passaren som passar främre vänster spelare som spikar in den mot de på andra sidan och sedan roterar man ett steg medsols när man slagit över bollen. På det sättet höll man tempot uppe och man övade på att stå rätt i bollbanan samt man övade på alla positionerna. Därefter lite mer spelbaserade övningar. Riktigt bra träning och det kändes bra.
Lindy hop fri träning 60 minuter. Sista dansen för kvällen blev med Karla till Candyman med Christina Aguilera. En riktigt bra högtempolåt som jag gillar skarpt att dansa till. Men man är helt slutkörd efteråt.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, havregrynsgröt med hallonsylt kanel och ingefära

Lunch: Halv red devil pizza

Red Devil pizza

Red Devil pizza

Middag: Osolean-vatten, halv red devil pizza

Övrigt: 1 kaka, 3 kakor av en annan typ, 1 skyr hallon & granatäpple på kvällen (efter träningen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *