24 februari, 80.3kg, indisk pizza, lindy hop swingbaluns

Idag stod vågen på 80.3kg (ner 0.5kg sedan igår).

Lindy Hop Swingbaluns

På kvällen blev det Swingbaluns. Min första träning på en vecka. Kul att dansa och röra på sig igen. Imorrn (lördag) blir det dansuppvisning och på söndag aerials workshop i Lund.

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 1 fralla med skinka, ost, skinkost, marmelad

Lunch: Halv indisk pizza, citrus

Indisk pizza

Indisk pizza

Middag: Halv indisk pizza, osolean-vatten.

Övrigt: 1 semla, 1 chokladboll, 1 Skyr jordgubb

 

2 thoughts on “24 februari, 80.3kg, indisk pizza, lindy hop swingbaluns

    • Hej Per,
      enligt passet är jag 177 cm lång. Urspungsmålet satte jag upp början av oktober när jag vägde strax över 90 kg och då var målet att nå 80 kg till december 2011 (dvs mitt beach-december-2011 mål). Detta uppnådde jag ca 17 december eller något.
      Har sedan dess varit nere och vänt på 78.2 kg som lägst. Senaste tiden har jag pendlat mellan 79kg-81kg och det har varit svårt sista veckan då jag inte tränat pga förkylning i kroppen. Så just nu tycker jag det är ok för mig att ligga mellan 79kg-81kg men på sikt vill jag snarare pendla mellan 75kg-81kg istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *