13 mars, 80.2kg, lindy hop fri träning med aerials repetition, borås-khk 2-7

Idag stod vågen på 80.2kg (ner 0.2kg)

Motion

Lindy hop fri träning 40minuter. Tog några danser och sedan övade vi på aerials från helgen: Grodhopp, hamburgergrepp och hopp upp till bröstkorg, beetle, skate, slidethrough mellan benen, little roll (måste tänka på att stå med böjda ben för eliminera hålet mellan förare och följare). Kände mig sliten i armarna så jag avbröt vidare övningar och dans för min del och åkte hem för att vila mig i form.

Blå ögonskugga är inte min färg?

Lindy Hop Battle Scar - Blå ögonskugga är inte min färg?

Kvalserie Borås-KHK

Idag spelade KHK borta mot Borås, första matchen i kvalserien. Vi vann med 2-7. Grymt bra ju! Såg inte matchen då jag jobbade till sent (innan jag stack på dansen).

KFUM Karlskrona vann serien

I samband med matchsammandraget i volleyboll i Jönköping i söndags så bärgade KFUM Karlskrona ligasegern. Grymt bra jobbat!

Kost

Frukost: Osolean-vatten, Yoghurt skogsbär med muzli och pistagemandel

Lunh: Kyckling saag xhot-ris, naanbröd

Middag: Thai kyckling grön curry

Övrigt: 3 kakor, osolean-vatten, gainomax jordgubb, 1 sportlunch, lite mörk choklad, 1 blåbärsdryck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *