21 mars, 80.5kg, onsdagsfika, KHK-Krif 5-2

Idag stod vågen på 80.5kg (upp 0.4kg jämfört med igår)

KHK-KRIF 5-2

Idag vann KHK en skön seger mot KRIF med 5-2. Matchen började dock med ett 0-1 mål till bortalaget, vad jag förstått så var det en insparkad puck som gav målet. KHK slet dock genom hela matchen och det gav utdelning. Vi leder fortfarande kvalserien till Allsvenskan. Sweet!

Kost

Frukost: Havregrynsgröt med hallonsylt kanel och ingefära, 1 anti-oxidantkapsel

Lunch: Kycklingrulle

Middag: Spicy Cheddar mål på max (citrus, morötter)

Onsdagsfika: 3 chokladbollar, 3 kardemummagifflar, 2 vanilj-hallon-längd-bitar

Övrigt: 4 glassar (ungefär), Whey-80 blandat med vatten och hallon

 

2 thoughts on “21 mars, 80.5kg, onsdagsfika, KHK-Krif 5-2

    • Det är ju inte precis som att jag räknar glassarna jag tar… Hoppas jag snart kan komma tillbaka till mina träningsrutiner (och matrutiner). Saknar ju mina shakes om kvällarna. Har blivit lite mycket pizza och burgare om kvällarna senaste tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *