23 mars, okänd vikt, Asplöven-KHK 4-3

Idag har jag aning aning om vad jag väger. Har troligen gått upp pga dålig kost samt ingen träning. Hoppas man får tid att komma iväg och köpa nya vågbatterier (undrar om de är extra “strömmiga”). Förlåt, det skämtet var lite “hafsigt” påkommet.

Kvalseriematch Asplöven-KHK 4-3

Idag mötte KHK Asplöven borta. En jämn match som innehöll ett bortdömt mål åt båda hållen.

Webstatistik

21:57. För 35 minuter sedan postade jag ursprungspostningen för idag där jag beskrev hockeymatchen i korthet. Nu kollade jag site stats och upptäcker att någon har Googlat följande och kommit till min sida. Hur ofta indexerar Google min sida egentligen? 🙂

Search Views
asplöven 1

Rätt kul tycker jag men jag är ju ganska lättroad.

Kost

Frukost: 1 fralla med ost, skinka,apelsinmarmelad

Lunch: Halv indisk kycklingpizza

Absolut bästa pizzan, alla kategorier

Middag: 1 felix färdigrätt – pasta bolognese, celsius lime

Övrigt: 1 glass, 4 chokladbullar (ca), 1 tårtbit, chokladmousse med lättmjölk, hallon och whey-80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *