27 mars, 80.2kg, indisk pizza, beachvolleypremiär på långö, lindy hop

Idag stod vågen på 80.2kg (oförändrat jämfört med igår)

Motion

Beachvolley på Långö 2 timmar. Idag var det utomhuspremiär för mig med beachvolleyspel på Långö. Vi var väl ca 10-12 personer som lirade två mot två på två nät. Snart dags att sätta upp fler nät. Otroligt skönt väder och skönt att vara ute i solen!

Beachvolleypremiär på Långö 27 mars 2012

Beachvolleypremiär på Långö 27 mars 2012

Lindy hop fri träning 1 timme. Övade lite aerials. Grodhoppet, Beetle, Hoppa upp till Pecking. Side by side charleston där man skjuter upp följarens ben till vänster arm och sen fortsatte vi med lite dip för att sätta fart och sedan via högersidan i luften hamna med benen uppe bakom killens rygg och så fångar man upp henne med vänster armen om knävecken när hon ligger bakom ryggen*, sen en dipp till för att sätta fart och sen tillbaka till side-by-side igen. Himla kul att prova något nytt. Nästa vecka får vi se om vi kan träna lite hip-flip, vore kul 🙂
Uppdaterat 2012-03-28: Jag hittade en video på den jag beskriver ovan (se *). Videon visar även en spännande fortsättning, den att tjejen hänger helt i sina knäveck på killens vänsterarm samt sen en backflip. Känner mig sugen på att styrketräna så att man kan göra den utgången på ett tryggt sätt. Fram till att man fångar tjejen bakom ryggen var det inga problem iaf 🙂

Kost

Frukost: 3 knäckebröd med keso (fyra sorters lök) samt vitlöksfärskost, apelsinjuice, anti-axidantkapsel

Lunch: Halv kycklingpizza

Middag: Halv kycklingpizza med celsius dricka lime/citron

Övrigt: 1 glass, 1 banan, 1 Whey-80 jordgubb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *