10 maj. Löpning, 2 frukost, historia, shopping, Avengers

Dagen började med en första frukost och därefter en 5km löptur på 30 minuter. Skön temperatur.

Därefter frukost nr 2 med Lilly och Papa Leroy. Jag tog en philly cheese steak omelett, riktigt gott. Sen en tur till historical museum där vi fick en trevlig rundtur. Fick även en guidning genom stan av Lilly samt vi kollade in en fin sjö med träd i.

Jag och Johannes fick sen en guidning på Johns fabrik som gör maskiner för bla träd/pelletsindustri.

Hilary och Lilly behövde sticka in till Atlanta så jag får vänta tills imorrn med att få dansa med henne igen :(.

Vi som var kvar åkte till Augusta och tog en danslektion, trevligt! Dels vals – gå i boxen, gå framåt i dansriktningen, göra en 90 gradersvändning. Fick också prova Hustle för första gången – grundsteg (bak vänster, höger steg, vänster ihop, höger steg), med cirkulär rörelse/byta plats, lyfta arm för att låta följaren snurra, föraren går in i vänsterarmen i vändningen, hammerlock någonting. Kul dans som påminner om bugg.

Därefter lite shopping på Macys där jag köpte 2 par byxor.

Sen åt vi på barbaritos där jag tog rn sallad med kött (med salsa, guacamole, lök, bönor, ost etc). Riktigt gott.

Kvällen avslutades med Avengers och denna gången fick man se den andra scenen efter eftertexterna. När jag såg den i Europa så var det bara en eftertextscen. Som ryktet sa så handlade scenen om den efterlängtade schwarmamåltiden som Iron Man pratade om i slutet :). Många skratt i salongen.

20120510-233005.jpg

20120510-233226.jpg

20120510-233239.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *