12 maj. Lunch MaryMacs, till sjön för aktiviteter och middag

Idag blir det att hitta på något på morgonen, sen lunch och därefter till sjön (brudgummens föräldrars hus) för lite aktiviteter och sen middag hos dem på kvällen.

Först en tur till centennial park och titta på utsidan av coca cola museet och akvariet. Sen tog vi en titt in i CNN byggnaden, nice! Vi såg bla en rainacorn.

En kvick promenad tillbaka och sen göra sig iordning för lunchen på en klassisk södern restaurang. Jag beställde fried chicken, green turnips och ris med sås. Provsmakade även Okra, sötpotatispaj (?) (supergott) och lite annat. Mycket gott och trevligt!

Därefter till hotellet och sen sticka till Lake Linner där brudgummens föräldrar bor i ett fantastiskt fint hus. Jag och Johannes hängde med några ut på en kayaktur (vi slog inte runt 🙂 ).
Därefter simmade jag ut och joinade några andra som drack öl sittande på flytvästar, sjukt nice :).
Väl nyduschad så var det lite plockmat och därefter middag. Fläskkött, bönor, chips, något annat o nåt annat stod på menyn. Till detta drack jag rödvin samt sweetened tea. Därefter några tal och helt plötsligt fick jag mikrofonen så jag tog ett litet tal på svenska men jag dubbade mig själv till engelska efter varje mening. Det blev även födelsedagsfirande av Mamma Lewis som fyller år imorrn, dvs tårta 🙂

Sen började vi dansa western swing, lindy hop och hustle för min del. Skoj!
Är hemma på hotellet och ganska trött, sängen lockar?
PS kan någon kolla vad skolkritor kostar i Sverige (godiset alltså). DS

20120512-233637.jpg

20120512-233650.jpg

20120512-233706.jpg

20120512-233718.jpg

20120512-233728.jpg

20120512-233737.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *