16 juni, 81.5 kg, löpning 1 mil, grillning och fest på kvällen

Idag stod vågen på 81.5kg (ner 0.5kg sedan igår morse)

Dubbla zombierun, dvs 1 mil löpning

Idag var det dags att sticka ut och springa igen. Blev två stycken zombierun vilket motsvarade 1 mils löpning (min standardrunda), på 55 minuter. Drygt att man inte får korrekta angivelser av GPS-en/Endomondo med min Iphone 3GS för tillfället.

Fest på kvällen

Efter lite återhämtning efter löpningen stack jag in till stan för att gå på grillning och fest som grannen bjöd med mig på. Kul att träffa lite nytt folk. Först grillning, sen fortsätta inomhus med att dricka rödvin, förlåt Jokk bärdryck :). Därefter ut till Nivå, sen Stars, sen Nivå och sen avslutning på Stars. Var lite sliten när man kom hem.

Motion

1 mil löpning på 55 minuter

Kost

Frukost:1 fruktkuse med grilladpaprikakeso, rostbiff, apelsinjuice

Lunch: Pannkakor med pannkakssylt

Middag: 2 chorizokorvar med potatissallad, 1 flaska rödvin

Övrigt: Cashewnötter, blodgrape, lite öl, 1 kaffedrink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *