26 juni, 81.7kg, löpning 1 mil i regn under 50 minuter

Idag stod vågen på 81.7kg (ner 0.2kg sedan igår)

Motion

Löpning 49minuter 44 sekunder dvs 1 mil. På rundan hann jag med 2 stycken zombie run uppdrag. När jag begav mig ut var det uppehåll men ganska snabbt kom regnet och det höll på hela rundan. Dock var det helt OK att springa i regn. Är också nöjd med att jag fixade rundan på under 50 minuter för första gången (tror jag). Trist dock att GPS-en inte mäter hela rundan korrekt…

Regnbåge över Hästö

Regnbåge över Hästö

Kost

Frukost: Fil vanilj/passion med muzli och banan, 1 knäckebröd med chorizokorv och keso 4 sorters lök

Lunch: Halv indisk kycklingpizza

Världens bästa pizza

Världens bästa pizza

Middag: Halv indisk kycklingpizza

Övrigt: 4 godisbitar, lite marshmallows, 1 äpple, 2 bananer, persikor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *