6 juli, 81.5kg, Salsa följt av logdans med lindy hop, bugg och foxtrot

Idag stod vågen på 81.5kg (ner 0.3kg)

Danskväll

På kvällen begav jag och en kompis iväg för att dansa Salsa i Gullberna park utanför Karlskrona. Vi körde lite salsa och jag fick repetera lite grunder. Vi dansade också en del lindy hop till salsamusiken :).

Samtidigt fick jag reda på av en annan kompis att det var logdans i Ramdala så vi bestämde oss för att åka dit. Vi anlände vid 10-tiden, mitt i en bandpaus men sen kom Svennes Orkester igång igen. Jag varvade bugg, lindy hop och foxtrot. Riktigt kul att dansa med de två tjejkompisarna som var där :).

Utanför logdansen

Utanför logdansen

Motion

Dans 2 timmar

Kost

Frukost: Yoghurt med muzli, halv fralla med skinkost

Lunch: 3/4 pizza kebab/gyros

Middag: big tasty bacon, coca cola, pommes frites

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *