14juli, 81kg, Hasslöfestivalen

Idag stod vågen på 81 kg (ner 0.1kg jämfört med igår)

Hasslöfestivalen

Idag blev det roadtrip till Hasslö och Hasslöfestivalen. Träffade först på en gammal tjejkompis jag inte sett på ett tag. Därefter träffade jag på de två tjejkompisar jag planerat att hänga med så vi kollade in Caj Karlsson och sen tog vi en paus i deras bil för att fika lite.

20120714-152818.jpg

Därefter blev det Cookies and Beans :). Tre härliga tjejer :). Sen blev det att hänga med lite andra kompisar så jag stack hem till dem och grillade och tjötade lite :).Sen en sväng tillbaka till festivalen och lyssna på Mikael Wiehe som bland annat sa: Nu ska jag köra en cover på Timbuktu och så sjöng han Flickan och Kråkan :). Sen tillbaka till kompisarna lagom till efterrätt och kaffe: Grillad sockerkaka (gott) med kesella, jordgubbar, blåbär. Därefter gick hela gänget till festivalen igen, lagom till Loreen. Efter Loreen hittade jag ett annat gäng och tappade bort det föregående gänget. Lagom till att Hoffmaestro skulle börja träffade jag en annan kompis som jobbade ikväll så vi snackade lite och så tappade jag bort gäng 3 ungefär samtidigt :). Lyssnade på början av Hoffmaestro men det var inte min stil så jag gick innan de slutade så att man slapp värsta köbildningen som jag antar det skulle bli lite senare. En kul dag helt enkelt :).

Kost

Frukost: Yoghurt (stor portion) med muzli

Lunch: Pyttipanna med 1 stekt ägg, festis

Middag: Flintastek, kikärtor, guacamola, tzatziki, körsbärstomater, vitlöksbaguette, coca cola

Grillad flintastek

Grillad flintastek

Övrigt: 3 bounty (mörk), grillad sockerkaka med kesella, jordgubbar och blåbär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *