16 juli, 82.3kg, sprang milen med nya Garmin Forerunner 610, Singstar, Spiderman 4 på bio

Idag stod vågen på 82.3kg (upp 0.2kg sedan igår)

Löprunda med Garmin Forerunner 610

Idag sprang jag standardrundan (milen) med min nya GPS-klocka. Smidigt att kunna kolla av vilket tempo man springer i. Jag satte även igång en virtual runner som sprang in 5:45 tempo men den sprang jag ifrån snabbt så den funktionen gav inget denna gången. Nästa gång ska jag se om jag kan använda dagens lopp som Virtual Race, dvs att jag kan tävla mot dagens hastigheter. 3 nya personliga förbättringar idag.

  • Coopertestet (12 min löpning). Idag kom jag 2.8km vilket är ger talet 51, överkanten på bra.
  • 5 km. De första 5 km tog 22:13 (tidigare var mitt rekord 24:14 på den sträckan)
  • 10 km. Min tidigare bästa tid var på 46:29. Idag blev tiden 45 minuter 33 sekunder (Funbeat).

Jag hade även på pulsbandet men den fick aldrig kontakt med klockan. Inte förrän jag var klar med milen.. Jag startade en ny mätning då och min puls låg då på 164 bmp. Ska bli intressant att få en fullständig pulsmätning medan man springer. Better luck next time..

Singstar och bio

Efter löpningen blev det snabb middag och sen köra in till stan för att eventuellt lyssna på East Coast Dixie Stompers men jag skippade det och hängde med två kompisar istället. Först lite Singstar :). Nice.

Singstar

Singstar

Var alldeles för länge sen tycker jag. Sen ut till Saltö där en fjärde person anslöt men bowlingen var stängd så vi stack till nästa bowlinghall men den var “stängd fore ever”… Så vi stack till bion och köpte biljetter till Spider man 4. I väntan på att bion skulle börja så körde vi lite grundkurs Lindy Hop och hon var superduktig. Har visat henne sexor, åttor och charleston. Har gått igenom ut till open, passering med hand, utan hand, in till closed, in till lindy circle. Charleston på stället, charleston framåt, charleston vändning både med under the arch och med vanlig, samt backstep charleston.

Spiderman 4 är en tillbakaspolning av Spiderman och berättar historien om Peter Parkers föräldrar och hur de känner andra personer i Marvels universum. Den visar också hur Peter Parker blir biten av en spindel och får sina krafter. Superskurken i denna filmen var The Lizard / Curt Connors. Sen är ju frågan om vem skurken är i after credit scenerna. Min första tanke är att det är Red Skull med tanke på att han nämnde Peters föräldrar…

Motion

Löpning 1mil 45min 39 sek.

Kost

Frukost: 3 knäckebröd med chili chipotle keso och oboy

Lunch: Pasta med salsa och kebabsås

Middag: 1 gorby pirog (taco), 2 chokladbars

Övrigt: 4 godisbitar, lite chips, 2 gräddbullar, grappo,lite annat snacks, 1 godisbit (sur napp 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *