19 augusti, 82.2kg, Deloitte Cup Beachvolley, Sommarswing på Dragsö

Idag stod vågen på 82.2 kg (upp 0.1kg sedan igår)

Bokföring

Började dagen med bokföring och lite betalningar.

Deloitte Cup beachvolley

Därefter ut till Långö och kolla på uppvisningsmatchen mellan Petter Jonsson/Viktor Jonsson som mötte Patrik och Norbert. En trevlig match speciellt med tanke på att Petter och Viktor kommenterade och berättade lite anekdoter under matchen. Sedan blev det 4manna-lags turnering med 5 lag som ställde upp. Vi vann 3 av 4 matcher i grundspelet men sen förlorade vi semifinalen men vi vann matchen om 3-4 plats. Himla kul dag och superfint väder. Avslutade det med en simtur följt av prisutdelning.

Sommarswing på Dragsö

På Dragsö blev det Lindy Hop :). Dagen till ära hade vi ett gäng Malmöbor som var på tillfälligt besök. Vi blev därmed en hel del folk. Jag körde lite minigrundkurs för en tjej från england och dennes son. Hon tyckte att dansen såg underbar ut och jag hade sett att hon stått och tittat ett bra tag innan jag gick fram till henne. Hon verkar ha fastnat för dansen och ska kanske börja dansa den när hon återvänder till London/Bristol. 🙂

Motion

Beachvolley 6 matcher.

Lindy hop 1.5h

Simning 10minuter

Kost

Frukost: 3 brödskivor med leverpastej, juice, multivitamin

Lunch: Keso mellanmål, risifrutti

Middag: 15cm sub steak and cheese

Övrigt: 1 billys pizza, vienettaglass, lösgodis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *