29 augusti, 82.2kg, intervallträning och lindy hop på sturkö

Idag stod vågen på 82.2kg (ner 0.9kg sedan igår).

Motion

Löpning/intervallträning. 5min uppvärmning följt av 10 iterationer av 1+1+1, första minuter gång, andra minuten löpning i 5min/km-8min/km tempo, 3 minuten snabb löpning (3min/km-5min/km). Avslut med 5min gång. Totalt 40 minuter varav 30 minuter var intervall. Total sträcka 6.7km, avg pace: 5:58 min/km, best pace: 3:07 min/km. Avg HR: 164 bpm, Max HR: 191 bpm.

Lindy hop 10 minuter. Åkte ut till Sturkö-brofästet och lyssnada på Harold Jeftas band, dvs jazz/swingmusik. Blev några danser lindy hop.

Kost

Frukost: Fil med muzli

Lunch: El maco meny med pommes och ramlösa

Middag: Kycklingsallad, coca cola (på Michels)

Övrigt: 1 äpple, kladdkaka med habanerosmak samt grädde, 1 banan, 1 hasselnötscreme-kex, 1 vildsvinskorv med bröd, 1 glass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *