1 september, 81.6kg, dansuppvisning, fest på Aspö

Idag stod vågen på 81.6kg (ner 0.3kg)

Dansuppvisning Lindy Hop

Idag körde vi dansuppvisning Lindy Hop tillsammans med buggarna. Både Tipsy Dance Club och Hamboringen visade upp sina danser inför höstens kursstarter. Riktigt kul att få dansa lite. Vill dock dansa mer och oftare! Efter dansen samlades vi från Tipsy på Coffeehouse för att äta och fika lite samt dra getingskämt 🙂

Födelsedagsfest på Aspö

Därefter blev det en trip till Aspö för att fira en kompis födelsedag. Där bjöds det på grillad mat, supergott och trevligt. Jag och kollegan hade skrivit en låt till födelsedagsbarnet baserat på Povel Ramels swinglåt – Köp inte en Zebra. Fast med vår omskrivning blev det Ge inte ett handtag. Längesen man ägnade sig åt komponentbaserad sångutveckling, det miljövänliga (och effektiva) sättet att skriva sånger :).

Rotundan

Sent på kvällen stack jag en sväng till Rotundan och hälsade på några gamla och nya bekanta :). Blev även lite lindy hop med en av de nya utbytesstudenterna som var och kollade på uppvisningen tidigare idag. Hade varit kul om det var massa studenter som började dansa lindy hop tycker jag så att man kunde gå dit och alltid veta att man kunde få några danser 🙂

Motion

Dansuppvisning lindy hop 7 danser.

Dans på Rotundan

Kost

Frukost: Fil med muzli, 1 glas oboy

Lunch: Fläskfile black and white med pommes, bearnaisesås, sallad, vatten, chokladboll, chai-latte

Middag: fläskfile, entrecote, 2 korvar, majskolvar, bröd, sallad, blåbärstårta, kaffe, chokladdröm

Övrigt: Lösgodis, öl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *