9 september, 81.9kg, halvmaraton på 1h51min23sek, bio Hamilton2

Idag stod vågen på 81.9kg (oförändrat jämfört med igår)

Jobb på förmiddagen

Jobbade med produkten på förmiddagen och kunde checka av ett antal saker från den TODO-listan, skönt.

Halvmaraton på 1h51min23sek

Begav mig ut på en löprunda och stegen kändes OK så jag tog långa rundan, dvs via City Gross och Arena Rosenholm, McDonalds, Amiralen, Gullberna Park, Hästö, Bryggareberget, Hemmakväll, Långö, Willys. Hade tempot 5min17sek/km inställt i klockan och i början låg jag före det tempot så att jag fick ett litet försprång mot min måltid. Sen låg jag rätt väl i rätt tempot men tappade sedan så att den virtuella tempolöparen kom om mig mellan parken och Lidl men jag lyckades öka lite så jag kom in på prick 5min17sek. Gott.

Detta blev en förbättring jämfört med min tidigare tid på 1h51min40sek (dvs 17 sekunders förbättring sett över 21.1km)…

Bio: Hamilton2

På kvällen blev det bio, Hamilton2. Lite av en besvikelse faktiskt. Boken är grymt mycket bättre. The Expendables 2 var bättre!

Motion

Halvmaraton löpning 21.1km, 1h51min24sek. Kaloriförbrukning: 1511?? Avg heartrate: 175, Max heartrate: 189. Average pace: 5:17min/km

Kost

Frukost: Kelloggs special K red berries, mjölk, lite muzli

Lunch: Tikka masala färdigmat med ris, festis, 3 soltorkade tomater

Middag: 2 originalburgare från Max

Övrigt: 1 gainomax, 1 vitamin well, 1 powerade, 1 persika, gott och blandat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *