16 september, 82kg, löpning 1mil, KHK-Örebro

Idag stod vågen på 82kg (upp 0.7kg sedan igår morse)

Motion

Löpning 1 mil på 57:46. Var lite för sliten för att känna att det var värt att hålla ut och ge sig på 21km vilket var ursprungsplanen. Provade att springa med vattenbältet samt med telefonen i min nya Snickers-arm-ficka. Smidigt att kunna facebooka lite när man går lite om man kör intervallträning 🙂

3km nedvarvning 22:20

KHK-Örebro 2-3

Idag spelade KHK sin första hemmamatch i Allsvenskan. Tyvärr slutade det med förlust 2-3. De gjorde dock ett bra jobb och vi ledde två gånger i matchen mot Örebro som vann serien förra året. På onsdag väntar Malmö här hemma på Telenor Arena Karlskrona.

Kost

Frukost: 2 yoghurt

Lunch: Max umami mål med en extra cheeseburgare, lite pommes, coca cola

Middag: Yoghurt

Övrigt: cola på arenan. glassar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *