26 september, 82.9kg, KHK-Tingsryd, 5km löpning på kvällen

Idag stod vågen på 82.9kg (upp 0.3kg sedan igår).

Motion

Löpning 5km på 23min31sek. Skön kvällsrunda efter kl 22 på kvällen, dvs reflexväst på. Temperaturen ikväll var toppen. Det blev nytt rekord på 5km sträckan idag, 23min31 sekunder, dvs 4:42min/km tempo. Jag har dock sprungit milen på 4:27min/km tempo så jag bör kunna trimma 5km tiden mer.

Sen körde jag lite nedvarvning med blandade övningar, däribland 50*2 armsträck uppåt, 20*2 utfallsteg, 15*2 knälyft, 15*2 knäböj bak, 50*2 slag framåt, 1 upphäv, lite löpning vid galgamarkstrappan.

Dagens video/ Todays video

I did a random search and came across a music video featuring swing dancing. The song was called Black Coffee so I checked in my book shelf and yes indeed, I had heard it before on the CD I got from my blind date in Atlanta :). The song is performed by Careless Lovers and is a 200bpm song. As of next week I will start attending Authentic Jazz class and improve my Shorty George skills as well 🙂

 

 

Kost

Frukost: Havregrynsgröt med kanel, ingefära och hallonsylt

Lunch: Mixad sallad från hemköp med vitlökssås

Middag: Mixad sallad från hemköp

Övrigt: Några dumlekolor, whey-80 päron-vanilj, festis

One thought on “26 september, 82.9kg, KHK-Tingsryd, 5km löpning på kvällen

  1. Prince Victor! Your birthday was so much fun! Thank you for sharing it with us!!! I miss you and I hope you are doing well. Denver is starting to get cold… I think if I came to Sweden for my birthday it might be warmer there. 🙂 haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *