2 oktober, Jubileum 1år, 81.3kg, lindy hop

Idag stod vågen på 81.3kg (ner 0.1kg sedan igår)

Jubileum 1 år

Den 2011-10-02 vägde jag 91kg (eftermiddagsvägning visserligen, morgonen efter var den 89.7kg). Jag hade precis varit i Tampa, Florida i en vecka och hade gått upp i vikt och jag bestämde mig därför att göra något åt det. Det första målet var att nå målet beach december 2011, vilket för mig betydde att gå ner till under 80 kg tills december 2011. Jag började väga mig varje dag, gjorde noteringar på vad jag tränade samt vad jag åt. Emellanåt även andra mått (midjemått etc). Viktkurvan försökte jag hålla uppdaterad här, lite tekniska problem för tillfället dock: https://www.futureintel.com/vikthistorik/

Motion

Lindy Hop nybörjare kurstillfälle 3, 1.5h

Lindy Hop fri träning 1h15min övade lite aerials (swingout-uthopp, grodhopp, backstep charleston med fall bakåt och sen lyft upp, försök till fly-girl, the beetle)

Kost

Frukost: Yoghurt päronvanilj med muzli

Lunch: Halv indisk kycklingpizza

Middag: halv indisk kycklingpizza

Övrigt: whey-80 päron-vanilj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *