7oktober, 82.7kg, brunch Scandic, KHK-Mora 2-1

Idag stod vågen på 82.7kg (upp 0.3kg sedan igår)…

Scandic Brunch

Gick på brunchen på Scandic med två kompisar. Mycket god mat och trevligt. Satt där i några timmar. Borde göra det oftare :). Någon som vill med nästa gång?

KHK-Mora 2-1

Idag tog KHK en seger mot Mora med 2-1. Supernice. Ett slitgöra krävdes för seger idag men det var vi värda. Så otroligt gott med en seger! Timo gjorde en serie fantastiska räddningar och han räddade 39 av 40 skott :).

Motion

2 halva promenader under hockeypauserna.

Lite styrketräning på kvällen

 • 20*2 kettlebell lyft vid sida av kroppen
 • 20*2 kettlebell clean press (från mark till toppnivå)
 • 20 st pushups
 • 10*2 kettlebell på fot (knälyft)
 • 20 kettlebell swing
 • 50 squats

Diskuterade träning och så igårkväll med några av kompisarna på festen. En tjejkompis tipsade om följande site NerdFitness. Har kollat in det lite och det verkar vara sunda råd. Gäller bara att ta tid till att bruka allvar med dem och hitta motivationen att ändra främst kosten då jag motionerar en del redan. Behöver dock öka upp styrketräningen framför cardio-träningen antar jag. Nu på kvällen gjorde jag ett försök i den riktningen. Styrketräningen är också relevant för den andra saken som vi diskuterade lite grann, nämligen Parkour/FreeRunning. Hade varit kul att lägga in det i sin träning nämligen.

Tror att både mina Lindy Hop aerials hade kunnat förbättras genom att jobba upp den egna styrkan, balansen och kroppskontrollen som man lär få genom parkour samt att volleybollen bör förbättras vad gäller explosiva hopp / spänst och dämpningar.

Kost

Frukost/Lunch: Brunch scandic – frallor, brie, smör, ost, tomat, paprika, skagenröra, vattenmelon, apelsin, blodapelsin, ananas, köttbullar, västerbottenost-paj, pannkakor, cupcakes och andra bakelser/kakor, macroni, kaffe, apelsinjuice, äppeljuice, bacon, 1 liten kroppkaka)

Middag: 1 korv med bröd, RC cola

Övrigt: 1 yoghurt, clementin, äpple

3 thoughts on “7oktober, 82.7kg, brunch Scandic, KHK-Mora 2-1

 1. Parkour verkar coolt, men farligt! Var försiktig så du inte slår dig! Brutna armar/ben gör det svårt att både dansa och spela volleyboll! Det är kul att följa din blogg…känns som om jag har lite koll på vad ni gör där nere. Men kom gärna upp och hälsa på! Saknar att dansa med dig! Kram! (tips: man bruakr skriva 2×20 om du gör 2 set med 20 repetitioner i varje set.)

  • Aha, min 20*2 syntax är när jag först gör 20 med ena armen och sen 20 med andra :).
   Ang parkour/freerunning så har jag inga planer på att hoppa mellan hustak och sånt. Håller mig ganska nära marken men jag tänkte att man kanske kan hitta inspiration från sådan övningar/tekniker när man är ute och springer så att jag får in lite styrketräning i mina cardio-pass :). Fast det hade varit grymt kul att sätta en backflip utan problem någon gång :). Jag läser och uppskattar din blogg också Carla/Karla :).. Ses vi den 17 november förresten? Jämjöhalvan och dans i Växjö?

   • Aha. =) Jo kommer ner den 17:e nov och ska nog till Jämjö en sväng. Sen blir det stor fest för Patrik på kvällen som fyller år helgen innan. 10-11 nov är jag också i Kna. Samt nu i helgen ska jag också till Kna och gå helgkurs i fox ju! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *