19 oktober, 81.6kg, swingbaluns med The Mellowtones

Idag stod vågen på 81.6kg (ner 0.6kg sedan igår)

Motion

Lindy hop swingbaluns 3h dans. Hade en riktigt trevlig danskväll. Började med att bemanna kassan men när det kom lite tjejer som ville vara med på prova-på så blev jag avlöst och kunda hänga med upp och dansa på taster-klassen. Fokus var på sexor: på stället grundsteg, ut till öppen, passering med hand och utan hand samt under the arch. Senare under kvällen gick jag även igenom lite åttor såsom promenade och promenot med en av tjejerna som aldrig dansat lindy hop tidigare, superduktig var hon. Lite efter kl 20 började bandet spela: The Mellowtones. Riktigt nice! Vi hade även besök utifrån, nämligen en bil med dansare från Växjö, kul! Är sugen på att åka upp på deras evenemang i november: https://www.facebook.com/events/206713132794062/

“Lindy Hop, liveband: The Mellowtones”

From Swingbaluns 19 oktober Karlskrona, posted by Victor Adolfsson on 10/21/2012 (12 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Kost

Frukost: 2 frallor med smör och skinkost

Middag: Lunchbuffe loginn: kycklingfile, rotfruktsgratäng, potatisgratäng, rödvinssås, annan sås, sallad, vattenmelon

Middag: 1 billys taco, 1 calzone skinka

Övrigt: 1 clementin, 2 mazariner, 2 chokladbullar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *