21 oktober, löpning

Ingen mätning imorse då jag sov hemma hos mor och far efter gårdagens 70årsfest

Motion

Löpning 3 km (13:19, 4:26 min/km). Kände att jag behövde vakna till liv så jag begav mig ut på löpning. Kände mig sliten så jag avbröt efter 3km. Kändes skönt att kunna fixa bra tempo första 2km iaf.

 

Löpning 500m (1:51, 3:31 min/km). Målet var att spurta 1km men jag fixade bara 500m.

 

Kost

Frukost: Rostbiff, rostad lök, remoulade, mimosa sallad, annan sallad, surdegsbröd

Lunch: Kassler, rostbiff, rostad lök, remoulade, mimosa sallad, annan sallad

Middag: Kebabsallad på michels, coca cola

Övrigt: Godis, 2 clementiner, tårta

2 thoughts on “21 oktober, löpning

    • Mmm jag ligger efter på den fronten :(. får försöka komma ikapp i helgen…. Men jag lever iaf. Precis hemkommen från stan. Scandic afterwork buffe, sen fox sen stars and stripes där det blev lite dans (bugg och lindy hop och stå-på-stället dans..). avslutning på michels för lite mat och sen körde jag hem tre flickor till deras ställen. dvs jag var nykter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *