25 oktober, 82.7kg, beachvolley, lindy hop och bugg och kårkväll

Idag stod vågen på 82.7kg (samma som igår)

Motion

Volleyboll 1.5h. Idag var vi 6 stycken så vi körde korta beachvolleymatcher.

Lindy hop med lite aerials 2 min. Efter volleybollen körde jag och en kompis lite lindy hop och jag gick igenom en aerial med henne, superkul :). Den vi körde kan ses i de 3 första sekunderna i denna videon :). Dvs vi avbröt när hon hängde horisontellt bakom min rygg.

Bugg och lindy hop 15min. Dans på kåren, skoj!!!

Kost

Frukost: Yoggi med musli, lite juice, immun+ginseng

Lunch: loginn buffe stekt potatis, pannpiff, grönpepparsås, kyckling, sallad

Middag: 1 kebabcalzone, 1 billys pepper, juice

Övrigt: 2 clementiner, 2 öl, 1 punsch med mjölk, 2 toast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *