14 november, löpning 5km 24minuter

Det var längesen jag gjorde en statusuppdatering här… Vågen fungerade inte imorse.

Motion

Löpning 5km, 24:38minuter, 4:44min/km. Min första löprunda sedan 31 oktober, dvs 2 veckor. Har varit förkyld i över en vecka och i måndags var första träningspasset på länge. Då var det boogie woogie. Igår var det lindy hop :). Iochmed att jag aspirerar på att springa Jämjöhalvan (halvmaraton, 21km) på lördag så behövde jag se om jag fixar en löptur över huvud taget. GPS-klockan måste fått fnatt i början för jag tror inte jag hade en average tempo på 3:22min/km första kilometern, med en best pace på 1:40min/km (dvs 10sek/100meter, troligt? nope 🙂 ). Max Heartrate var 188 och average 179.

 

Kost

Frukost: Havregrynsgröt med hallonsylt, kanel, ingefära, mjölk

Lunch: Loginnbuffe, fiskgryta, moussaka, sallad, kycklingfile, vattenmelon

Middag: keso mellanmål (nötter etc), 2 citronäggmackor, mums

Citronäggmackor

Citronäggmackor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *