20 november, 83kg, lindy hop fri träning, vikthistorik uppdaterad

Idag stod vågen på 83kg (ner 1.9kg sedan igår)

Vikthistorik uppdaterad

Har inte uppdaterat vikthistorik diagrammet sen början av maj pga tekniska problem. Bestämde mig därför för att börja på nytt diagram för perioden sedan dess, dvs maj-20 november hittills. Kurvan har tyvärr än uppåtgående trend något som jag måste försöka råda bot på. Det kanske blir lite mer motiverande när jag börjar uppdatera den varje dag.
https://www.futureintel.com/vikthistorik/

Motion

Lindy Hop fri träning 40 minuter. Trevligt att dansa igen. Körde även lite boogie woogie repetition. Passade på att prova lite dubbel-lindy hop också, ganska så klurigt må jag säga :). Vi diskuterade även dansuppvisning tillsammans med två buggare och vi diskuterade låtlängder. Buggaren sa, efter 1.5 minuter så börjar man loopa turerna så det är bättre att ha korta låtar. Själv tycker jag det är rätt häftigt med looping-aerials… Nåja, vi har allt lite olika referensramar, lindy hoppare och buggare :).

Kost

Frukost: Fil med muzli, juice, immun+ginseng, yoghurt

Lunch: Saag hot-ris, citrus

Middag: 1 milkshake: whey80 päron-vanilj, mellanmjölk, pistagemandel, banan, frysta hallon, cashewnötsmör, jordnötssmör

Övrigt: 1 äpple, 1 clementin. 1 apelsin, 1 gainomax

One thought on “20 november, 83kg, lindy hop fri träning, vikthistorik uppdaterad

  1. Yey! He’s back! Keep up the good work!
    Du har ju faktiskt lyckats hålla vikten ganska bra ändå tycker jag. Det är inte en helt rättvis y-axel i nuläget… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *