23 november, 82.4kg, KHK-Karlskoga 2-6, Swingbaluns

Idag stod vågen på 82.4kg (oförändrat jämfört med igår).

KHK-Karlskoga 2-6

Vi kämpade och höll ihop matchen i två perioder och då stod det 2-2. Sen stack jag vidare till dansen. Jag höll dock koll via KHK-appen och såg sen att det stod 2-6… Bara att dansa vidare. Det är vi som är KHK! Nya tag på nästa match!

Danshelg

Detta är en riktig danshelg. Idag var det swingbaluns. Trevligt att dansa lite :). Vi körde även Jitterbug stroll och den andra rutinen. Dock var det brist på förare på prova på lektionen. Jag missade den tyvärr. Danshelgen fortsätter imorrnkväll med Tipsyfest i Tving. Sen är det tävlingsträning i bugg på söndag med Crazy Stepz, följt av klubbmästerskap genom jack’n’jill tävling i Bugg, Foxtrot och Boogie Woogie. Därefter börjar socialdansen…

En bra helg helt enkelt!

Motion

Lindy Hop swingbaluns 2 timmar.

 

Kost

Frukost: 1 fralla med skinka, ost, skinkost, marmelad

Lunch: Loginnbuffe: potatisgratäng, sejfile, fläsknoisetteskivor, fetaostfylld köttfärslimpa, broccoli, sallad, vattenmelon

Middag: Hamburgare, pommes, vatten

Övrigt: 1 chokladbulle, 1 yoghurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *