24 mars, 83.1kg, lindy hop i Växjö, volleyboll sammandrag

Idag stod vågen på 83.1kg, ner 0.6kg sedan förra söndagen.

Motion

Måndagen: 30 min mixade övningar (Stretch, gummiband, boll, styrka)

Tisdagen: Lindy hop fri träning 1h

Onsdagen: Boogie Woogie 1h15min – höger-höger fattning (trippel-trippel, gå gå följare går under armen, föraren tripplar sen bak och fångar upp andra handen. därefter två möjliga utgångar – för ut följaren med handen på gå gå stegen. andra varianten, gemensam gå gå steg och vrid upp båda två i tripplarna sen låt följaren gå ut själv.

Lindy hop 2. rubber-rope skillnad. från öppen gunga in, sen in till circle och sen många utgångar – swingnot, vanlig circle, ut till swingout etc.

Torsdagen: Volleyboll 2h. Efter volleybollen blev det 2 min lindy hop :).

Lördagen: 3h volleyboll, 3 matcher (totalt 7 set, kl 9-15:15). Jag var på Sparrehallen kl 08:30 för att se om något lag behövde förstärkning inför dagens sammandrag i Sydsvenskan (den volleybolldivision som KFUM Karlskrona volley spelar i. Som tur var för mig så var KFUM Karlskrona B en man kort så jag joinade dem. Vi förlorade de två matcherna i gruppspelet men i matchen om 5-6 plats så tog vi hem segern med 2-1 i set. Riktigt kul att få spela :).

Snabbt hem och duscha för avfärd till Cafe De Luxe i Växjö där det var Swing de Luxe kväll. Efter en bit mat så var det dags för dans. 1h prova på sen 2h dans till Svante Grundberg och Joe Spinaci. Massa trevliga tjejer att dansa med.

Lite nattsudd

Söndagen: Väldigt passiv dag. En trevlig brunch med vänner på Skeppsgossen och sen lite jobb på det. Tillbringade 20 minuter liggandes på spikmatta. Hade behövt massage för ryggen känner jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *