2014-01-08 Satsning inför en lite sundare och lite mindre kropp

Dags att börja resan mot en lite sundare och lite mindre kropp (igen), förra gången var oktober 2011 och då gick jag ner 10 kg på 3 månader med hjälp av motivation, kost och motion. I kosten använde jag Osolean och Glycoslim. Denna gången har jag bytt leverantör till Gymgrossisten.

Dels blev det ett 5-2 diet paket bestående av lite olika prylar (Diet pro advanced (jordgubb och choklad), CL Advanced, Chained Ripped Hardcore). Tar jag de sakerna så blir det 600 kcal om dagen, och det utgör 2-dagarna (preliminärt torsdagar och måndagar, dvs jag startar imorrn). I övrigt blev det lite Whey-100 (jordgubb, naturell, lemon-yoghurt),  Chromium Picolinate samt Protein Pancake Mix. Dessa bitarna tänkte jag ta mer vid behov (efter träning samt som ersättning för normal mat (5-dagarna).

 

Träning

Som början av träningen inför Kustjagaren så var jag och simmade två gånger i december (4 dec, 17 dec). Detta behöver jag öka frekvensen på samt börja lära mig crawla. Igår var också min första löprunda på länge, 9km blev det men alldeles för mycket pauser.

Som standard övning har jag börjat med Descending ladder (10, 9..2, 1) med pushups, situps, squats. Ska försöka göra det en gång om dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *