17 juni, 81.7kg, beachvolley och lindy hop

Idag stod vågen på 81.7kg (upp 0.2kg sedan igår morse)

Sommarswing på Dragsö

Idag var det sommarswing på Dragsö. Blev ganska snedfördelat vad gäller förare-följare. Men vi som var där hade det trevligt :). En tjejkompis var där och hon har inte dansat lindy hop tidigare men hon snappade upp allt riktigt snabbt, himla kul. Övade också lite aerials på slutet, nice. Vi snackade några stycken om att träffas lite extra för att kanske öva aerials och hålla lindy hopen vid liv då nästa sommarswing inte är förrän i augusti. Hade ju varit nice att köra lite aerials övningar på beachvolleyplanen :). Hör av dig om du är sugen :).

Sommarswing Dragsö

Sommarswing Dragsö

Motion

1h beachvolleyövning

1.5h lindy hop

Kost

Frukost: 3 knäckemackor med grillad paprika-keso, apelsinjuice

Lunch: köttfärsås med lök, majs, fetaost och nudlar

Övrigt: 1st gojismoothie    ben & jerry glass, cashewnötter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *