Lite förkylt :(

Dagen började bra med en viktnedgång jämfört med gårdagen, trots att jag inte tränade något direkt igår. Det jag dock gjorde var en ny övning innan jag somnade, låt oss kalla den “knäböj och uppgående solen”. Blev 53 sådana innan läggdags vilket jag antar ger en något högre förbränning under natten jämfört med om man inte gör någon sådan övning.

Vikten imorse hamnade på 86.7 vilket ger 3 kg ner på 24 dagar vilket jag är nöjd med. Får se om viktnedgången stannar upp nu eller om den fortsätter. Risken med förkylningen nu är att man får dumma ovanor (dvs mindre motion / mer godis). Just nu har jag inget sötsug som jag inte kan hantera iaf, middagen jag äter brukar smaka som godis :).

Frukosten idag bestod av 4 finncrisp med smör och kyckling/bacon ost (samt min “fettförbränningsdricka”) och en clementin. Lunchen blev en chicken masala x-hot – ris med grannen, alltid lika trevligt. Fick tipset om Styrkeprogrammet av henne, ska kolla upp det och se om det är något man kan dra nytta av. Vi bestämde att jag skulle sätta upp en separat indisk mat sida så att vi kan samla omdömena om den goda maten på ett strukturerat sätt. Chicken Masala var riktigt gott idag och Naan-brödet var också smarrigt :). (vi håller på att gå igenom alla maträtter nämligen). Kvar att testa är de två vegetariska och Butter Chicken. Länken kommer nog snart.

Kyckling Masala x-hot  - ris

Kyckling Masala x-hot - ris

Sen lite äppelpaj som onsdagsfika på det (notera portionsstorleken 🙂 ).

Onsdagsfika (på en torsdag)

Äppelpaj med vaniljsås

Det tråkiga är att jag börjar känna av lite förkylning så det blir att skippa volleybollträningen ikväll känner jag. Tog lite kanjang efter jobbet i hopp om att undvika / bli fri från förkylningen. Middagen blir troligen den sedvanliga; fettförbränningsdrickan samt kostersättningsshake med frusna hallon och lättmjölk.

 

2 thoughts on “Lite förkylt :(

  1. Trååååkigt att vara förkyld! Lätt hänt när man bantar samtidigt som man tränar mycket. Lätt att immunförsvaret inte orkar med till hundra. Försök ändå tänka positivt. Samla kraft fysisk och psykiskt genom att sova ordenligt, äta frukt och grönsaker. När man är förkyld vill kroppen inte ha godis, utan vitaminer! Tänk att du är en vinnare, sträck på ryggen och känn dig snygg varje gång du inte äter godis! Jag brukar också tänka att kroppen behöver “viloperioder” ibland, och att det som brukar hända är att när jag blir frisk igen är jag mer sugen och motiverad än någonsin att träna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *