3årskalas följt av Gothic Halloween fest

Dagen började med en road trip ner till Skåne till min bror där den yngsta dottern firade 3årskalas. Mycket god mat och trevligt.

Brorsan kan verkligen det där med att laga mat.

Supergod mat.

Älgtjälknöl, nötknöl, potatisgratäng, sallad, kantarellsås och bearnaisesås

Prinsesstårta och chokladkaka och Cointreu

På kvällen blev det dags för Halloween fest i Karlskrona med efterföljande utgång till Statt/Schalgerbaren. Jag kom i min Green Man suit (3dje gången den kom till användning). Festen var riktigt kul.

Jag höll mig till mina drinkar baserade på Bacardi Apelsin, ramlösa, caipirinha mix och lime. Blev dock en och annan jelloshot också med smak av mintu, rödvin, vitt vin och mummelmann…Tur att ingen såg att det var jag som var på festen…

Green Man

Det kändes som en bra ide att ha Green Man Suit på en Halloween fest

Green Man Suiten köpte jag på Cool Stuff.

Bytte dock om till jeans och tröja lagom tills vi skulle inåt stan (lite kyligt annars samt Green Man Suit saknar fickor). Höll mig på dansgolvet nästan hela tiden och kvällen avslutades med en promenad hem, lite lagom sliten efter en härlig dag.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *