Hej Hjal, kul att se dig igen

Döm om min förvåning när jag vaknar nån gång 10-11 imorse och väger mig och den visar på 85.9 kg (ner 0.7kg jämfört med igår morse), trots all god mat igår och den trevliga utekvällen med massa drinkar och jelloshots :). Tur att man dansade mycket igår.Därav titeln på denna postningen; Hjal är ju namnet på magen om jag väger mellan 84-86 kg.

Idag passade jag på att träffa lite gamla vänner som var på besök i staun över en lunch (thai-buffe).

Tog inte så mycke av varje, tur det.

Buffe på thai corner i goda vänners lag.

Dagen fortsatte med hockeymatch, KHK-Halmstad. Underbart att se Karlskrona producera massor framåt och Timo vara säkerheten själv i målet. 5-0 slutade matchen. I de två periodpauserna passade jag på att ta två snabba 1.5km promenader för att försöka få upp förbränningen i kroppen.

Därefter lite shopping, behövde fylla på med lättmjölk och frusna hallon nämligen. Blev även lite frysta blåbär för att få lite variation på måltidsersättningarna. Måltidsersättningen smakar riktigt gott med frusna hallon och jag har inget kännbart sockersug som stör. Dvs M&M påsen ligger än så länge tryggt på bordet. Den har fått sällskap av två Lindt Excellence chokladkakor, en med Chili och en med Blåbär (47% kakao).

Blev lite styrketräningsövningar framför TVn på kvällen för att låta musklerna arbeta (vill ju inte att musklerna bryts ner under dieten). Får se om det blir Hjal eller Hjalm imorrn bitti…

 

 

 

One thought on “Hej Hjal, kul att se dig igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *