Hej igen Hjalm

Som väntat så var gårdagens viktnotering lite orimlig så imorse var magen tillbaka med namnet Hjalm (dvs mellan 86-88kg). Den hamnade på 86.5kg nämligen. Började därför dagen med en 2.5km promenad till jobbet.

Firade morgonpromenaden med lite god indisk mat till lunch, Chicken Tikka Masala x-hot utan ris.

Chicken Tikka Masal

Chicken Tikka Masala X-hot -ris till höger, medium med ris till höger (halv portion)

En kollega bjöd på äppelpaj också idag men den nöjde jag mig med att fotografera (den luktade himmelskt!).

Äppelpaj som jag inte smakade

Äppelpaj som jag inte smakade

På kvällen kände jag mig fortfarande mätt sen lunchen så jag skippade måltidsersättningen (shaken) och nöjde mig med en avokado. Får se om det blir nåt litet till sen om man blir hungrig. I övrigt får det bli lite styrketräningsövningar ikväll och en körning med abtronic-x2-bältet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *