Indisk tisdag och träning på kvällen

Började dagen med lite havregrynsgröt med kanel, ingefära och hallonsylt vilket det var ett bra tag sen jag åt nu. Vikten låg på 86.3kg (dvs -0.2kg jämfört med igår morse vilket är positivt).

Lunchen fick idag bli en mycket god Chicken Saag x-hot utan ris. Ett positivt tecken var att jag inte åt upp riktigt hela och jag skippade det ena brödet (för en och en halv månad sedan hade jag tagit de två brödbitar som ingick och kanske en extra av någon som inte ville ha båda sina). Hur som så var det riktigt riktigt gott. En ny sak som jag kom att tänka på iochmed lördagens viktnedgång var att jag gick ner trots god mat till lunch och fest på kvällen. Då tog jag nämligen “fettförbrännings/proteindrickan” innan lunch och inte innan middagen som jag brukar. Iochmed att min middag ofta består av kostersättningsshake numera och då kanske man inte får ut så stor effekt av proteindrickan så därför tog jag proteindrickan innan den indiska lunchen idag. Får se om det ger någon effekt på morgondagens vägning.

Indisk mat

Chicken Saag xhot-ris

Sen blev det ett den sedvanliga vaniljshaken med frusna hallon och även frusna blåbär till middag innan jag stack iväg på volleybollträning. Efter volleybollen fick det bli ett äpple och sen raskt iväg till Lindy Hop på Tipsy Dance Club. Tyvärr inte mycket folk idag :(… Det var kul att dansa till Christina Aguilera’s Candyman på slutet och bli helt slutkörd iaf :).

Blev även lite styrkeövningar på kvällen samt 111 uppgående solen, puls på 129 efteråt, skönt.

2 thoughts on “Indisk tisdag och träning på kvällen

    • Hehe, I will try :). dags att lägga sig nu. Imorrn blir det eventuell badminton, prova samt förhoppningsvis köpa dansskor och sen hockey KHK-Nybro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *