Badminton, dansskor och hockeyseger

Idag körde jag och några vänner från jobbet en timme Badminton. Riktigt nice och kul att få jobba lite (läs mycket spring blev det). Får se om man känner av det imorrn i armen och i fötterna/benen eller ej.

Lunchen blev ganska nyttig idag, kyckling/pastasallad med feta-ost samt en mörk fralla till den. Provade nämligen Lilla Kakboden i Bergåsa (tror jag den heter).

Pasta/kycklingsallad med feta-ost

Pasta/kycklingsallad med feta-ost

Passade även på att köpa två par nya dansskor på kvällen då jag varit utan riktiga sådana sen Herräng Dance Camp där jag glömde mina gamla. Ska bli kul att få prova på dem snart.


Dansskor för Lindy Hop

Dansskor för Lindy Hop

Kvällen avslutades med hockey, då KHK vann över Nybro med 4-1. Mycket kul match att se. Hoppas det fortsätter så här!

Viktmässigt då, ja idag var Hjal tillbaka då jag nu vägde 85.9 (ner 0.4 kg jämfört med igår morse). Körde på finncrisp med kyckling/baconost och jordgubbssaft till frukost (proteindricka innan), pastakycklingssalladen jag nämnde tidigare till lunch (proteindricka innan). Till middag blev det standard; dvs vanilj-shake med blåbär och hallon. Snart är vanilj-kostersättningspulvret slut så då blir det att prova choklad-varianten och sen bestämma sig för om man ska beställa en laddning till och isåfall vilka smaker/produkter. Fick även bli lite extra gott på kvällen, pressade en apelsin och en lime i ett glas som jag drack upp (sen åt jag upp resterande fruktkött också :)), köpte en juice-press-grej på Eko-hallen i lördags nämligen, smidigt och gott och göra sina egna shots med apelsinjuice. Tog en morot också förresten.

 

2 thoughts on “Badminton, dansskor och hockeyseger

  1. Fortfarande nyfiken på vad det är för skumt pulver du beställt. Är det ett kostersättningspulver så är det väl tänkt att ersätta någon vanlig måltid? Men som du använder det verkar det vara något annat. Mycket spännande.Jordgubbssaft till frukost var också spännande! Men juicepress och lunchen var ju fina!

    …och skorna är riktigt snygga!! 🙂

    • Dels byter jag oftast ut middagen mot kostersättningspulver som jag blandar med lättmjölk och frusna bär och dels har jag ett pulver som jag blandar med vatten som jag tar 20 minuter innan frukost och middag (eller lunch). Detta är proteinrikt och är till för att få igång fettförbränning samt det är proteinrikt så att man förhindrar muskelnedbrytning till förmån för fettförbränning när man är på kalorisnål diet. Enligt planen så ska jag minska mitt kaloriintag med 500 kalorier per dag. Detta är inget som jag räknar på aktivt. Juicepress är sjukt nice 🙂

      Tycker också att de svart-vita skorna var snygga 🙂 Ska bli kul att prova båda snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *