Fortfarande Hjal

Idag stod jag på vågen och vågen stod på 85.2 (ner 0.1 kg jämfört med igår)

Frukost: den sedvanliga proteindrickan innan frukost och därefter yoggi skogsbär med start muzli.

Därefter iväg och handla lite med grannflickorna, de tog McDonalds på hemvägen medan jag lyckades undvika att falla dit för frestelsen.. Så när jag kom hem firade jag med  två stekta halloumi-bitar med ruccolasallad och solrosfrön till förrätt och 2 lövbiffar med klyftpotatis och kokta rödbetor med bearnaisesås som huvudrätt.

Halloumi, ruccolasallad och solrosfrön

Halloumi, ruccolasallad och solrosfrön

Kokta rödbetor, lövbiff, klyftpotatis, bearnaisesås

Kokta rödbetor, lövbiff, klyftpotatis, bearnaisesås

Hmm kanske hade varit bättre med McDonalds mat trots allt :).

Kvällen avslutades med en promenad in till bion där jag såg Tintin 3D (engelsk) tillsammans med kusinens make. Himla trevlig film och jag ska definitivt se uppföljaren när/om den kommer. Det var lite Indiana Jones över den och det kan ju aldrig vara fel :). Jag menar, Steven Spielberg och Peter Jacksson gör ju inget halvdant :). Istället för Coca Cola och Popcorn som jag alltid tog på bion förr så hade jag en Lindt mörk choklad (100g) med blåbärssmak samt en festis med mig. Därefter en promenad hem i hopp om att förbränna lite mer av dagens goda mat.

Har haft lite huvudvärk under kvällen, inte bra. Tog lite protein-vatten, en pressad apelsin och 2 morötter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *