Måndag, första burkarna slut

Imorse stod vågen på 85.4kg (upp 0.2kg jämfört med igår). Frukost var yoggi skogsbär med start.

Det första man ser på jobbet var två tårtbitar men jag nöjde mig med att fotografera dem. Har syndat tillräckligt (matmässigt) i helgen nämligen. Blev en 300 m löptur innan lunch för att hinna med bussen och därefter blev det 3 lövbiffar, 2 halloumi skivor, bulgur, ruccolasallad och bearnaisesås till lunch.

3 lövbiffar, 2 halloumi, bulgur, ruccola, bearnaisesås

3 lövbiffar, 2 halloumi, bulgur, ruccola, bearnaisesås

Middagen bestod av en shake med fifty-fifty vanilj/chokladsmak av kostersättningen mixad med hallon och blåbär. Därmed är burken med vanilj slut och likaså första proteinpulverburken. Får se lite hur choklad smakar för sig innan jag uttalar mig vilken/vilka produkter jag ska köpa i nästa batch.

Blev lite styrketräningsövningar med resistansbanden på kvällen framför TV-n/datorn. Funderade på simning men jag känner lite träningsvärk i insidan av låren så jag avvaktar lite.

Blev en tur på motionscykeln, 58min, 55 sekunder, 30 km, 677 calorier enligt cykeln. Pulsen var uppe på 135-140 emellanåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *