Indiskt mat, träning och prova nya dansskorna

Fortfarande Hjal, vågen stod på 85.0 (ner 0.4kg jämfört med igår). Frukosten fick bli yoggi skogsbär med lite Start naturell (bara hälften av den mängd Start som jag hade tagit för två månader sedan).

Lunchen blev en Chicken Saag idag. Det var en bra dag på jobbet idag, saker och ting lossnade tycker jag. Tog en clementin som mellanmål på jobbet och inte en enda kakbit eller tårtbit har jag ätit idag :).

Middagen fick bli en kostersättning, nu med chokladsmak men mixad med lättmjölk, hallon och lite blåbär. Gott.

Volleyboll

Därefter plocka upp 3 kompisar som skulle med till volleybollträningen i Lyckeby. Först några uppvärmningsvarv, följt av passningsövningar, därefter in-spike, sen försvars/anfallsövning  (kul) och sen match. Spelade mest center idag, roligare fram än bak :).

Lindy Hop

Därefter i rask fart till Tipsy Dance Club för fri träning i Lindy Hop dans. Jag provade båda de nya skorna som jag inhandlade förra onsdagen (nej inte samtidigt!) och de var sköna. Lite ovant i början kanske, ska bli spännande när man dansat in dem. Man glider myyyycket lättare med dessa än mina gamla :).

För dig som undrar vad Lindy Hop är så är det en underbar dans som man kan dansa över hela världen.

Om du tycker att den verkar för snabb så kan man dansa Lindy Hop mycket långsammare (eller mindre snabbt?)

Båda klippen är från samma tävling från 2006 och jag har haft några av dansarna som lärare på Herräng Dance Camp 🙂

2 thoughts on “Indiskt mat, träning och prova nya dansskorna

    • Sorry ang matbilden men jag har laddat upp tillräckligt många chicken saag bilder redan, tänkte prova ett nytt grepp vad gäller vilka bilder och videor man lägger upp. Matbilderna finns på Facebook iaf 🙂
      Mmm skorna fungerade ok. Får bara vänja sig vid dem lite mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *