84.4 imorse, nice

Vikten var på 84.4 imorse, dvs 0.6kg ner jämfört med igår.

Idag blev det badminton följt av kebabtallrik på lunchen. Och sen en bit schwarzwaldtårta på det på onsdagsfikan/genomgången. Därför fick det bli en milkshake på kvällen så jag antar att jag nog går upp lite av det jag tappade mellan igår och idag tills imorrn.

På kvällen blev det lindy hop uppvisningsdans-övning 60 min (min första riktiga övning på californiaslingan). Väldigt trevligt men alla sakerna sitter inte än / man har dålig timing in i vissa av turerna, typ tangostegen, foppa-toffeln (även kallad slip-slop), kast med liten Ida :). Får se om vi kan komma på fler roliga namn så att det blir enklare att komma ihåg dem.

Ungefär så här ska det se ut när vi är klara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *