Hjal, Blomkålssoppa, pannkakor och beachvolley

Vågen stod på 84.2 imorse, dvs ner 0.2 kg jämfört med igår morse så fortfarande i rätt riktning trots kebabtallriken till lunch samt schwarswaldtårtan till fika igår.

Idag blev det blomkålssoppa med gravad lax, salladsbuffe och pannkakor till lunch på Matsmedjan, gott (och ganska nyttigt hoppas jag). Passade på att ta en snabbpromenad i samband med lunchen.

Lunchpromenad i Karlskrona

Lunchpromenad i Karlskrona

På kvällen lyxade jag till det med två rutor choklad (Lindt mörk chili) innan volleybollträningen som varade 2 timmar idag. Först inspike och sen spel 2 mot 2, dvs beachvolleyspel idag. Kul! Man saknar dock sanden. Om du vill vara med och stödja satsningen på en beachvolleyhall i Karlskrona så ska du gå in här (och trycka på like så du kan hålla dig uppdaterad) https://www.facebook.com/pages/Beachvolleyhall-Karlskrona/193728313997572?sk=wall

Det är ju inte samma sak att tvingas spela beachvolleyboll på långö i Januari. Då kan det se ut ungefär så här (fyra personer som väntar på en beachhall nån helt annanstans men situationen känns igen)

Så här såg finalen i Swedish Beach Tour 2010 ut för er som är beachvolleysugna.

Kände mig lite småhungrig efter träningen så jag pressade en apelsin till lite god juice och åt en clementin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *