Fortfarande Hja (83.5kg) volleyboll och löpning

Idag stod vågen på 83.5kg (upp 0.2 kg jämfört med igår, troligtvis pga pizzan till lunchen).

Standardfrukost denna veckan var hallonfil med muzli (och innan dess det sedvanliga protein-vattnet)

Dagen började med styrelsemöte i bolaget och sen sedvanligt jobb, mycket att göra nu. Har lite extra TODOs att ta hand om just nu med diverse saker.

Till lunch fick det bli en mellan pasta med salsa cuicina och kebab-ost-sås (gott och snabbt). På kvällen blev det proteinvattnet följt av en choklad-hallon-blåbärsshake som jag mixat i lite solrosfrön i, gott!!!.

Därefter blev det Volleybollträning där vi idag spelade dels 3 mot 4 och dels 2 mot 2. Fick till några fina blockar, nån bra smashmottagning samt några backhands(TM) och foträddningar :). Kände att antingen sätter jag mig framför datorn eller TVn eller så tar jag en joggingrunda. Så jag tog 20 gram choklad, en clementin samt en extra dos proteinvatten (dvs tre doser idag när jag tidigare bara tagit två). Därefter stack jag ut och sprang en runda.

Skön kvällsrunda

Löpning 17min 31 sek, 3.4km, 5.05 min/km

Just completed a 3.44 km run with RunKeeper Duration 0:17:31 | Calories Burned 358 | Average Pace 5:05 / km | Average Speed 11.79 km/h | Elevation Climb 32 m

Kändes riktigt nice idag. 1km längre och 13 sekunder snabbare per km jämfört med i måndags. Efter träningspasset tog jag en knäckemacka med smör och extra mycket kyckling-bacon-ost. Tror att jag har en del att lära mig vad gäller återhämtning efter träning… Är liksom ingen tonfisk och keso/kesella-fantast… Men jag kanske borde bli? Uppskattar därför tips på återhämtningsrutiner, dvs vad ska man tänka på efter ett träningspass för att maximera effekten av träningen och fortsatt stimulering av fettförbränning men underlättande av muskeluppbyggnad?


2 thoughts on “Fortfarande Hja (83.5kg) volleyboll och löpning

  1. Haha du är ju helt ute och vimsar när det gäller traditionell kost vid träning, så vet inte var jag ska börja. Men tydligen funkar det ändå för du springer ju snabbt och går ner i vikt! 🙂 men återhämtning beror ju lite på fokus, att bygga muskler eller gå ner i vikt. Äta sunt och varierat tror jag är det bästa i längden, både före och efter och i vardagen. 🙂

    • Hmm huvudfokus kanske får vara att gå ner i vikt utan att förlora muskelmassa under tiden. Vimsar, är det bra/hög förbränning på den aktiviteten, för då vill jag fortsätta med den? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *